Over ons

Over ALERE hair

In hartje Maastricht heeft Alere hair & nails* zich gevestigd. In een prachtige pittoreske wijk het Jekerkwartier. De straat heeft een kunstzinnige uitstraling met meerdere gemotiveerde en energieke ondernemers. We voelen ons hier thuis in deze ‘new be’ omgeving. De nostalgie van de Maastrichter Heidenstraat is zichtbaar in de prachtige monumentale panden.

De Latijnse naam Alere is gekozen voor zijn veelzijdigheid in verzorging. De optimale verzorging van haar, handen en nagels staat bij ons voorop.

Er is gekozen voor een natuurlijke uitstraling, door middel van onbewerkte houtmaterialen wordt een eenvoudige doch robuuste natuurlook neergezet.

*De activiteiten van Alere nails zijn inmiddels door omstandigheden beëindigd

20171208_094502

Open dagen

Wij organiseren vier keer per jaar een open dag. Wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief (hiernaast) ontvangt u een persoonlijke uitnodiging om aan deze dagen te kunnen deelnemen.

Op deze speciale dagen :

  • worden meerdere technieken aan het publiek getoond en de nodige werkwijze wordt uitgebreid uitgelegd.
    Wij beantwoorden graag al uw vragen.
  • krijgt u 20% tot 25% korting op alle producten en 10% als u ter plekke een opleiding of workshop boekt.
  • ontvangt elke kopende klant een cadeautje.
  • presenteren we onze nieuwe producten.

Wilt u een uitgebreide uitleg over techniek en producten kennis, maak dan een telefonische afspraak met ons, zodat wij zeker ruim de tijd voor u kunnen nemen: +31 (0)43 – 311 70 91.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, producten, aanbiedingen en open dagen met speciale kortingen!