ALERE hair

Welkom bij ALERE hair

Bij Alere Hair ervaart u hoe wij uw haar op een natuurlijke wijze verzorgen. Top stylist Gaston adviseert u graag bij het vinden van het perfecte kapsel en de kleur die bij uw persoonlijkheid past. U kunt bij ons terecht met en zonder afspraak, voor dames, heren en kinderen.

U stapt binnen in een weldadige omgeving met de laatste nieuwe apparatuur en up to date behandelingen en producten. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van een belevenis en relax moment bij de kapper. Ervaar de luxe van een haarkleuring met plantaardige en professionele verf producten van Innatura en Jungle Fever. Wij kunnen ieder gewenst kleur effect met u bespreken en adviseren.

De verzorgende en styling producten van SEBASTIAN,  zijn ook verkrijgbaar in de webshop van Alere Hair & Nails.

 

Wees welkom in ons sfeervolle pand in het centrum van Maastricht en beleef ons integrale concept kapper en nagelstudio.

Alere hair - short blond hair

ALERE hair is

Alere hair - long curls

Behandelingen

De behandelingen worden uitgevoerd door de top stylist Gaston Ubachs. Met zijn 27 jaar ervaring in de meest vooraanstaande salons, kunt rekenen op een optimaal styling advies en perfecte behandeling die aansluit op uw persoonlijkheid. Neem een kijkje in ons behandeling aanbod.

Alere hair - short black cut

Producten

Gaston werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde producten. U kunt kiezen voor  plantaardige kleuringen op basis van henna en professionele haarverf. De hoofdmerken zijn Innatura, Lakmé en Jungle Fever.

Alere nails - nail care

ALERE nails

In onze studio kunt u ook terecht voor een scala aan verzorgende hand- en nagelbehandelingen. Dat gebeurt in een aangename sfeer en met de beste materialen. Ook met probleemnagels kunt u bij ons terecht. Hygiëne staat voorop: voor elke klant hanteren we een persoonlijke set van materialen, die alleen voor U gebruikt worden.

Wij garanderen ultieme verzorging en bieden u een heerlijk relaxmoment.


Waarom ALERE?

ALERE is Latijn voor verzorging. Daaraan koppelen wij kwaliteit, creativiteit en service. Gedegen vakkennis en persoonlijke aandacht vormen de  vertrouwensbasis voor elk van onze klanten.

Wij zijn voortdurend bezig met productresearch en houden de laatste trends in de gaten. We werken volgens strikte hygiëneregels. Wij nemen de tijd voor u. Onze ervaring ligt niet alleen in deze behandelingen maar ook in het opleiden van nagelprofessionals.

Bel gerust: u kunt altijd terecht voor uw product, opleidings- en behandelingsvragen. Dat kan via +31 (0)43 – 311 70 91 of via info@alere-maastricht.nl.