ALERE nails

Welkom bij ALERE nails

Van ingetogen tot uitbundig. Wij presenteren u de laatste nieuwe trends op gebied van nagelstyling.  Passend bij u, uw karakter, uw persoonlijke uitstraling.

Mooi verzorgde handen en nagels zijn uw visitekaartje. Goede verzorging geeft zelfvertrouwen en nagelstyling is een extra mode accessoire.

Strakke nagelvormgeving en de up-to-date nail art creaties worden met ALERE producten naar het hoogste niveau getild. Professionele producten op gebied van gelnagels, acrylnagels, manicure en nail art. Ons assortiment is zorgvuldig op kwaliteit en prijs samengesteld.

Wij staan dan ook al 12 jaar in het vak, gaan geregeld op training en zijn dagelijks bezig met nieuwe creatieve ontwerpen. Ons klantenbestand geniet van onze luxe hand- en nagelbehandelingen.

Wilt u zelf nagelstyliste worden of uw eigen nagels perfect verzorgen en versieren?
Onze vakopleidingen worden in groepjes van maximaal 2 cursustis gegeven. We nemen de tijd voor u, zodat u het vak van nagelstyliste optimaal zult beheersen. Het is een vak waarin creativiteit, verantwoorde hygiëne en technisch vakmanschap samengaan.

Alere nails - nail art

ALERE nails is

set of tools and nails for manicure

Webshop

Wij begroeten u graag als klant bij ALERE Nails. Ontdek ons uitgebreid productengamma van verzorgende en creatieve producten. Geniet van de wekelijkse wisselende aanbiedingen.
ALERE levert bovendien als groothandel aan professionele nagelstudios  en -stylistes.

Alere nails - nail care

Opleidingen

Onze unieke studiemethode is gebaseerd op 1 op 1 sessies. Zo maakt u zich snel en doeltreffend de populairste nagelstyling-technieken eigen. In het full colour cursusmateriaal met duidelijke foto’s, wordt alles stap-voor-stap en in begrijpelijke taal uitgelegd. Bovendien gaat u direct zelf aan de slag: vanaf les één. U zult versteld staan van de prachtige resultaten die u al heel snel bereikt!

Alere nails - nail care

Behandelingen

In onze studio kunt u terecht voor een scala aan verzorgende hand- en nagelbehandelingen. Dat gebeurt in een aangename sfeer en met de beste materialen. Ook met probleemnagels kunt u bij ons terecht. Hygiëne staat voorop: voor elke klant hanteren we een persoonlijke set van materialen, die alleen voor U gebruikt worden.

Wij garanderen ultieme verzorging en bieden u een heerlijk relaxmoment.


Waarom ALERE?

ALERE is Latijn voor verzorging. Daaraan koppelen wij kwaliteit, creativiteit en service. Gedegen vakkennis en persoonlijke aandacht vormen de  vertrouwensbasis voor elk van onze klanten.

Wij zijn voortdurend bezig met productresearch en houden de laatste trends in de gaten. We werken volgens strikte hygiëneregels. Wij nemen de tijd voor u. Onze ervaring ligt niet alleen in deze behandelingen maar ook in het opleiden van nagelprofessionals.

Bel gerust: u kunt altijd terecht voor uw product, opleidings- en behandelingsvragen. Dat kan via +31 (0)43 – 311 70 91 of via info@alere-maastricht.nl.